Antenne plaatsing woningstichting

Dit is ter info voor de woningstichting

Tijdelijke plaatsing antenne opzet jo21dl- NL12446

De gehele opzet van deze realisatie, is het in acht te nemen dat dit huurhuizen zijn, en geen eigendom. daarom heb ik gekozen voor een losse opzet, in plaats van te boren of te ankeren van antenne delen aan een huis wat geen eigendom is.      Alles is zo geplaatst dat bij demontage/ontmanteling er absoluut geen schade en of boorgaten mogen achterblijven.. 
hiervoor is gebruikt gemaakt van  bluecom demontabele platte tegelvoeten voor betontegels van 30X30 tegels.

Elektrisch Gegalvaniseerd

Diameter buis  76 Ø

Hoogte vanaf dak tot u hoorn (horizontale dwarsbeugel)

is 120cm

Afmetingen bodemplaat: 4 x 30 x 30 cm

Gewicht: leeg frame 4380g zonder tegels. met als tegengewicht  4x 8 kilo per stuk

gezamenlijk gewicht antennes is nog geen twee kilo, dus 30kg tegendruk om alles op de plek te houden. later is er ook nog grint op de tegels gestort.

kortom stormwaardig en dat blijkt. storm ciara februari 2020   heeft totaal niks van doen gehad bij deze setup

onder de tegelvoet zit een rubberen beschermingslaag van 1.5 cm dik geplaatst,dat heeft twee redenen. reden een: is om geluid te absorberen met wind. en de tweede is om het dakleer te beschermen van de ijzer constructie. Want ik heb geen zin in een rekening van wateroverlast of dergelijken.

 

 

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑                  Dit is het type dak doorvoer wat de woningstichting  heeft gebruikt, en het mooie aan dit model is dat het een combi dak doorvoer betreft, dus een aparte aansluiting voor de ventilatie aanzuiging. en juist van die mogelijkheid heb ik gebruik gemaakt door onder de rok een paar 7mm aircell7 coax kabels door te trekken en in het stookhok via de 45graden hoek er uit te geleiden.. dus geen hete lucht langs de coaxkabels maar ventilatie lucht .dus veilig om te doen en ook hier geen gaten en of breek en knipwerk.. gewoon gebruik maken van de mogelijkheden die er waren ….

tevens is dit mastje in lichte kleuren  gespoten dit om contrast te minimaliseren tegenover de achtergrond.. 

logper richtantenne
de rondstraal antennes  staat op een rubbervoet zonder enige vorm van ankeren aan het gebouw..
logper
ook de logper richtantenne staat op een rubbervoet zonder enige vorm van ankeren aan het gebouw..